HomeNieuwsEntertainmentGoedele Liekens zoekt koppels voor nieuw programma

Goedele Liekens zoekt koppels voor nieuw programma

Goedele Liekens is op zoek naar koppels voor haar nieuwe programma ‘Sex Tape’. In de reeks gaan stellen een week lang hun relatie en leven filmen. Achteraf bekijkt Vlaanderens bekendste seksuologe de beelden en geeft feedback.

Goedele Liekens werkt aan een nieuw programma en roept daarbij de hulp in van mensen die in een relatie zitten. De ex-Miss België vraagt wekelijks aan drie koppels om hun relatie te filmen en nodigt hen daarna uit voor een gesprek over verschillen, gelijkenissen, tendensen of keuzes in relaties, liefde en seks. Samen met hen bespreekt Liekens wat wel en niet werkt, welke hindernissen er zijn en hoe ze daar best mee omgaan.

Televisiezender VIJF zoekt koppels die het zien zitten om hun relatie open en bloot te tonen aan kijkend Vlaanderen. De bedoeling is om alles bespreekbaar te maken, tot in de slaapkamer toe. Seksuologe Liekens zal haar kijk geven op de rolverdeling in de relatie, de aanpak van problemen, de huidige dynamiek én het seksleven van de koppels.

Israëlische format

‘Sex Tape’ is een programma dat overwaait uit Israël. Recent kondigde het Britse Channel 4 aan dat ze een Engelstalige versie van de reeks gaat uitzenden. De zender is een beetje de tweede thuis voor Goedele Liekens, die er eerder al een programma over seksuele opvoeding presenteerde.

Het bericht Goedele Liekens zoekt koppels voor nieuw programma verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels