HomeNieuwsEntertainment'The Masked Singer'-jurylid Nicole Scherzinger verbaast kijkers met deze PIKANTE outfit: "Waarom...

‘The Masked Singer’-jurylid Nicole Scherzinger verbaast kijkers met deze PIKANTE outfit: “Waarom ben je zo mooi?” (foto’s)

Ook in de Verenigde Staten hebben ze de voorbije weken kunnen genieten van ‘The Masked Singer’.

Daar eindigde deze week het vierde seizoen van het meer dan populaire programma. Naast het zangtalent van enkele gemaskerde beroemdheden, waren kijkers tijdens de finale ook meer dan onder de indruk van de outfit van één van de juryleden.

Niemand minder dan Nicole Scherzinger zetelde ginds namelijk in de jury. Vlak voor de finale deelde ze haar outfit nog even op Instagram. In geen tijd verzamelde ze zo bijna 115.000 likes en een stevig aantal reacties.

“Waarom ben je zo mooi?

Ook waagde ze zich samen met de andere juryleden aan een leuk dansje. En ook daar zijn beelden van. Maar hét onderwerp van de avond bleef toch Scherzingers outfit.

“Je bent de beste”, liet iemand weten. “Waarom ben je zo mooi?”, vroeg iemand zich luidop af. “Ben je zelfs wel menselijk?”, lezen we verder nog. Kijk maar:

Foto: still Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels