HomeNieuwsEntertainmentTemptation- verleidster Yana Daems roept haar fans op om geen dickpics meer...

Temptation- verleidster Yana Daems roept haar fans op om geen dickpics meer te sturen

‘Temptation Island’ is nog niet eens begonnen, maar verleidster Yana Daems heeft de negatieve kanten van haar BV-schap al ontdekt. Op haar Instagram-account roept de 23-jarige nagelstyliste haar mannelijke fans op om te stoppen met het sturen van dickpicks. Met die foto’s is ze niet gediend.

De blonde verleidster is één van de meest prominente figuren van het aankomende seizoen. Naar eigen zeggen zal ze de komende weken alles uit de kast halen om de koppels uit elkaar te drijven. Met haar opvallende uitspraken is ze bovendien al een aantal keer in opspraak gekomen.

Liefde voor plastische chirurgie

Zo steekt ze haar voorliefde voor plastische chirurgie niet onder stoelen of banken. “Ik houd niet van naturel”, liet ze zich ontvallen. “Ik geef veel geld aan cosmetische chirurgie, maar ik spaar er ook lang voor”, klinkt het in Het Nieuwsblad. Zo trakteerde Yana zichzelf op haar achttiende op 670 cc aan borstimplantaten. Daarnaast laat ze ook geregeld haar lippen opspuiten en liet ze haar jukbeenderen al bijwerken. Het daar zal het ongetwijfeld niet bij stoppen.

Dickpics

Het is echter niet omdat ze meedoet aan een programma als ‘Temptation Island’, dat ze dat ze daarom zomaar zin heeft om met eender welke man in bed te duiken. De blonde deerne wil dan ook paal en perk stellen aan de stroom aan dickpics en oneerbare voorstellen. “Het sturen van dickpics is hetzelfde als wanneer je huisdier een dood dier meebrengt naar jou, omdat het beestje denkt dat het een mooi gebaar is”, verduidelijkte de verleidster.

En hoewel al die aandacht ook negatieve kanten heeft, is ze toch heel duidelijk over het doel van haar deelname. “Ik wil in de boekskes staan. Ik wil influencer worden en idealiter houd ik er nog een modellencarrière aan over.

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels