HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Simone heeft nieuwe vriend: “Je geeft me een gevoel dat ik nooit...

‘Temptation’-Simone heeft nieuwe vriend: “Je geeft me een gevoel dat ik nooit eerder heb gevoeld” (foto)

Simone Smith, die vorig jaar met Zach meedeed aan ‘Temptation Island’, heeft de liefde opnieuw gevonden. Dat maakte ze bekend op Instagram.

Foto: VIJF

Wie ‘Temptation Island’ vorig jaar volgde, zag dat Simone en Zach het verleidingsprogramma als koppel niet overleefden. Zach bezweek immers voor de charmes van Romée. Nadien wilde Simone niet meer met hem verdergaan. Enkele maanden later bleek dat Zach een relatie had met Noemi Zadra, met wie hij nog steeds samen is.

Nieuwe liefde

Intussen heeft ook het liefdesleven van Simone een update gekregen. De 33-jarige blondine uit Almere deelde dat vorige week mee. “Ik ben al wel een tijdje met iemand samen. Het duurde even voordat ik dit bekendmaakte omdat ik zeker wilde zijn van mijn zaak”, klonk het op Instagram.

Gisteren deelde ze een foto van hun tweetjes. “Je geeft me een gevoel dat ik nooit eerder heb gevoeld. Als we het ondenkbare doen, zou het ons gek doen lijken?”, schrijft ze erbij. Het gaat om de eigenaar van RS Realestate & Design. Hij is een jaar jonger dan Simone.

Instagram Stories / @simonessmith

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels