HomeNieuwsEntertainment'Temptation'-Rosanna poseert in doorzichtig topje: "Dan kan je evengoed niets dragen!" (foto)

‘Temptation’-Rosanna poseert in doorzichtig topje: “Dan kan je evengoed niets dragen!” (foto)

Rosanna Voorwald, die we nog kennen uit ‘Temptation Island’, haalt op Instagram uit naar een volger die commentaar had op een foto van haar.

‘Temptation Island’-fans herinneren zich Rosanna en Niels ongetwijfeld nog. Het koppel deed in 2017 mee aan het verleidingsprogramma, al maakte Rosanna het iets te gezellig met spierbundel Alex. Na een woelige periode zijn ze toch nog steeds bij elkaar.

Boos op volger

De 31-jarige Nederlandse deelde woensdag een foto waarop ze een doorschijnend wit topje draagt. Dat leverde haar vooral positieve reacties op. “Knappe vrouw met een sterk karakter”, “Schoonheid”, en “Wat een geweldige vrouw”, om maar enkele comments op te noemen. Enkele volgers hadden echter hun bedenkingen erbij. “Trek je bloesje dan uit, hé”, en “Dan kan je evengoed uw topje niet dragen!”, lezen we ook. Rosanna liet die laatste reactie niet zomaar passeren. “Wablief maat? Gaat u ffkes uw ramen lappen vriend ipv zitten zeiken” (sic), reageert ze onder een screenshot van de bewuste reactie op Instagram.

Foto: VIJF

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels