HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’ Joshua toont voor het eerst zijn adamskostuum

‘Temptation’ Joshua toont voor het eerst zijn adamskostuum

‘Temptation Island’-verleider Joshua krijgt maar geen genoeg van reality-datingshows. In het Nederlandse ‘Adam Zkt. Eva’ gaat hij op zoek naar de ware liefde. Zijn twee dates zijn alvast onder de indruk van wat ze te zien krijgen.

In ‘Adam Zkt. Eva’ krijgt een aantrekkelijke vrijgezel de keuze tussen twee mannen of vrouwen om te daten. Plottwist: iedereen is naakt. tussen Joshua en zijn eerste date klikte het onmiddellijk. Hij ging met ‘Holland’s Next Top Model’-gezicht Lena douchen en samen beantwoorden ze ook enkele intieme vragen. Kers op de taart was de nachtelijke afsluiter waarbij de verleider werd getrakteerd op een erotische massage.

Kapers 

Maar Lena was niet de enige die haar pijlen op de Limburger richtte. De volgende dag was het aan de Nederlandse Sophie om zijn hart te veroveren. Ze beleefden een gezellige date, alleen gooide het weer een beetje figuurlijk roet in hun eten. Dé vraag waar iedereen het antwoord op wil weten: met welke vrouw gaat hij in Nederland nog eens op date? Het zal in ieder geval met meer stof aan hun lijf zijn.

Het bericht ‘Temptation’ Joshua toont voor het eerst zijn adamskostuum verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels