HomeNieuwsEntertainmentNieuwe ‘Police Academy’-film is op komst

Nieuwe ‘Police Academy’-film is op komst

Een nieuwe uitbreiding van de ‘Police Academy’-filmserie zit eraan te komen. Dat heeft Steve Guttenberg, een van de hoofdrolspelers van de eerste drie prenten, op Twitter aangekondigd. Wanneer de film er zou zijn en over wat hij zou gaan, is nog niet bekend.

Er zijn voor- en tegenstanders van de ‘Police Academy’-films, maar wat vaststaat is dat ze heel wat mensen weten te bekoren. Ondertussen zijn er al zeven prenten gemaakt rond de cadetten aan de politieschool en hun avonturen. En de kans is groot dat er zeker nog een achtste film aan wordt toegevoegd. Dat liet Steve Guttenberg op Twitter weten in een reactie aan een fan. De acteur speelde in de eerste drie films Carey Mahoney, de hoofdrol in de prenten.

De eerste ‘Police Academy’-prent kwam uit in 1984 en zat vol volwassen humor en af en toe wat naakt. De films daarna waren meer gericht op een gezinspubliek. Het recentste avontuur, ‘Police Academy: Mission To Moscow’, dateert al weer van 1994. Het succes van de filmreeks breidde wel uit met een cartoonreeks en speelgoed. Ook acteurs zoals Michael Winslow bouwden er een rijkgevulde carrière mee uit.

Het bericht Nieuwe ‘Police Academy’-film is op komst verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels