HomeNieuwsEntertainment‘Stranger Things’-acteur: “Die opmerking was goor”

‘Stranger Things’-acteur: “Die opmerking was goor”

Enkele weken nadat het seksueel grensoverschrijdend gedrag van harvey Weinstein aan het licht kwam, is het de beurt aan een Amerikaans model om in nauwe schoentjes te zitten. De 27-jarige Ali Michael zette een controversiële tekst op haar Instagram-account over Finn Wolfhard. Nu reageert de 14-jarige acteur zelf.

Net na de Zaak-Weinstein staat Hollywood opnieuw in rep en roer. Een 27-jarig Amerikaans model, Ali Michael, kwam er en plein public voor uit een boontje te hebben voor Finn Wolfhard. De 14-jarige Wolfhard speelt één van de hoofdpersonages in de populaire Netflix-serie ‘Stranger Things’. Het model schreef onder een foto van Wolfhard op haar Instagram-account: “Ik wil niet vreemd zijn, maar jij mag binnen vier jaar zeker komen aankloppen”.

A post shared by ALI MICHAEL (@ali_michael) on

“Ik ben oké”

Heel wat mensen hadden via verschillende sociaalmediakanalen zoals Twitter en Facebook hun ongenoegen jegens Michael geuit. Sommigen beschuldigden haar ervan Wolfhard te seksualiseren. Zelf zag het model geen kwaad in haar bericht. Na de controverse bood ze haar excuses aan, die overigens goed door Wolfhard werden onthaald. De jonge acteur verklaart bovendien het voorval “gek” en “goor” te vinden, maar benadrukt dat hij “best oké” is.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels