HomeNieuwsEntertainmentSpotify plaatst postuum nieuwe nummers van Mac Miller online

Spotify plaatst postuum nieuwe nummers van Mac Miller online

Er zijn op Spotify nieuwe nummers verschenen van de recent overleden Mac Miller. De Amerikaanse rapper stierf in september aan een overdosis alcohol, cocaïne en slaapmiddelen. De nieuwe songs zijn opnames van een live-sessie.

Fans van Mac Miller kunnen op Spotify nieuwe nummers van Mac Miller ontdekken. Dat is opmerkelijk want de Amerikaanse rapper overleed in september van dit jaar. De streamingdienst plaatste twee songs online: ‘Dunno’ en ‘Nothing From Nothing’. Het eerste is een remake van een nummer dat op zijn laatste cd ‘Swimming’ stond. Het andere nummer is een cover van Billy Preston. Beide werden opgenomen tijdens een live-sessie.

Mac Miller werd 7 september dood aangetroffen in zijn woning in Los Angeles. Volgens het onderzoek zou hij overleden zijn aan een overdosis alcohol, cocaïne en fentanyl. Die laatste stof komt vaak voor in slaapmiddelen. Mac Miller kampte al een tijdje met verslavingsproblemen. Het was ook een van de redenen waarom zijn relatie met de zangeres Ariana Grande eerder dat jaar op de klippen liep.

Het bericht Spotify plaatst postuum nieuwe nummers van Mac Miller online verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels