HomeNieuwsEntertainmentMeghan Markle wil thuis bevallen

Meghan Markle wil thuis bevallen

Meghan Markle is van plan haar baby in haar eigen huis op de wereld te brengen. Het is nochtans de gewoonte dat de Britse koninklijke baby’s geboren worden in het St. Mary’s Hospital in Londen. Toch wil de prinses kiezen voor een ‘zo natuurlijke mogelijke’ bevalling.

Meghan Markle lijkt steeds meer te breken met de tradities van het Britse koningshuis. De Britse nieuwswebsite Graza meldt dat de vrouw van prins Harry van plan is om thuis te bevallen van hun kind. “Ze is een grote voorstander van thuisbevallingen, maar van de royals wordt verwacht dat ze hun kinderen in de Lindo-vleugel van het St. Mary’s Hospital in Londen op de wereld zetten”, vertelt een anonieme bron.

“Ook Harry reageerde verrast”

“Meghan wil geen ‘gemediceerde’ bevalling, zoals ze het zelf noemt. In plaats daarvan zal ze een zwembad laten opstellen in een relaxerende omgeving. Zelfs Harry vond de wens verrassend, maar de prinses wil er zeker van zijn dat de bevalling zo natuurlijk mogelijk verloopt. Mocht Meghan uiteindelijk niet naar een ziekenhuis gaan, dan zal een uitgebreide medische staf haar nog altijd bij staan.

Volgens de insider zou de voormalige actrice uit ‘Suits’ ook opmerkelijke plannen hebben voor na de geboorte van haar kind. Zo zou ze in het openbaar borstvoeding willen geven en ervoor zorgen dat Harry zeker gefotografeerd wordt terwijl hij de baby vast heeft. Benieuwd wat koningin Elizabeth van die ondernemingszin vindt.

Lees ook : Stella McCartney brengt trouwkleed Meghan Markle op de markt

Het bericht Meghan Markle wil thuis bevallen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels