HomeNieuwsEntertainmentSpannende eerste nacht voor ‘Blind Getrouwd’-koppel Jolien en Brecht: «Ik heb geen...

Spannende eerste nacht voor ‘Blind Getrouwd’-koppel Jolien en Brecht: «Ik heb geen pyjama mee»

De vier koppels van ‘Blind Getrouwd’ hebben afgelopen weken allemaal «ja» tegen elkaar gezegd. Dat betekent dat voor hen nu het echte avontuur begint. De kersverse bruiden en bruidegommen leren elkaar de komende weken beter kennen. De eerste huwelijksnacht wordt alvast spannend: «Ik heb in mijn slaap al eens onbewust op iemands gat geslagen.»

Samen trouwen, betekent ook samen slapen. Voor de vier koppels van ‘Blind Getrouwd’, Jolien & Brecht, Emma & Emilie, Fleur & Alexander en Isabelle & Matthieu, is dat wennen. Slechts enkele uren na het jawoord gezegd te hebben, moeten ze al de nacht met elkaar doorbrengen in hetzelfde bed. Sommige koppels bereiden zich daar graag op voor.

Instagram CxSe7fgoQep


Onbewuste elleboogstoot

In een fragment van de komende aflevering voelt Jolien haar kersverse man alvast aan de tand. Terecht, zo blijkt, want Brecht houdt er enkele aparte slaapgewoontes op na: «Ik heb geen pyjama», begint hij. «En soms, als er iemand naast mij slaapt, val ik precies in een put. Ik krijg een soort schok. Ik heb ooit zo iemand eens een lap verkocht. We lagen in een twijfelaar en ik deelde een elleboog. Ik heb zo ook eens op iemand zijn gat geslagen.» Nadat hij de bezorgde blik van Jolien zag, probeert hij haar nog te sussen: «In mijn slaap hé, onbewust.»

En ook Isabelle en Matthieu zullen moeten wennen aan elkaars aanwezigheid in bed. Matthieu plaatst bijvoorbeeld grote vraagtekens bij Isabelles gewoonte om op haar buik te slapen. «Ik ben nieuwsgierig om het straks te zien, ik zou er bijna een foto van willen maken.»

Als dat maar goed komt!

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/spannende-eerste-nacht-voor-blind-getrouwd-koppel-jolien-en-brecht-ik-heb-geen-pyjama-mee

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels