HomeNieuwsEntertainmentNasrien Cnops deelt intieme borstvoedingsfoto's: "Heel mooi!"

Nasrien Cnops deelt intieme borstvoedingsfoto’s: “Heel mooi!”

Nasrien Cnops heeft enkele foto’s gedeeld waarop ze haar dochtertje borstvoeding geeft. Op dat moment liet ze ook een afdruk maken van de handjes en voetjes van haar kindje.

Eind juni werd Nasrien Cnops voor de tweede keer mama. Ze beviel van een meisje dat luistert naar de naam Tove, een zusje dus voor Aren (1,5). De 34-jarige NRJ-presentatrice liet onlangs malletjes maken van de handjes en voetjes van Tove. Daarbij wordt er een 3D-afdruk van die lichaamsdelen gemaakt en vervolgens in een sculptuur gegoten.

Borstvoeding

Nasrien liet enkele foto’s maken van het proces waarbij ze tegelijkertijd borstvoeding gaf aan Tove. “Making memories. Enkele weken geleden lieten we malletjes maken van de handjes en voetjes van Tove bij de allerliefste ladies van Soy Bodycasting. Zo benieuwd naar het resultaat!”, schrijft ze erbij.

Hartjes

In de reacties wordt er vol bewondering gereageerd. Naast hartjes lezen we ook het volgende: “Prachtige foto’s, maatje”, en “Heel mooi!”. Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Foto: Instagram / @nasriencnops

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels