HomeNieuwsEntertainmentSelena Gomez verwijdert Instagramapp ondanks 152 miljoen volgers

Selena Gomez verwijdert Instagramapp ondanks 152 miljoen volgers

Terwijl elke influencer droomt van miljoenen volgers, heeft superster Selena Gomez beslist om de Instagramapp te verwijderen van haar smartphone. Naar eigen zeggen werd ze depressief van het sociale medium. De zangeres heeft maar liefst 152 miljoen volgers.

Selena Gomez staat op de derde plek van meest gevolgde beroemdheden op Instagram. Toch is de app niet langer actief op haar telefoon. Dat heeft ze verteld in de Amerikaanse talkshow ‘Live with Kelly and Ryan’. De 26-jarige actrice maakte aanvankelijk gebruik van de app om een band te creëren met haar fans, maar dat lukte na verloop van tijd niet meer. De negatieve reacties schaadden haar zelfvertrouwen en maakten haar depressief.

(Lees verder onder de video.)

Andere telefoon

“Ik gebruikte Instagram heel vaak, maar ik denk dat het heel erg ongezond is voor jonge mensen, inclusief mezelf, om veel tijd te spenderen aan alle reacties die je krijgt”, vertelt Gomez in het interview. Haar fans hoeven weliswaar niet te treuren. De voormalige Disneyster is nog steeds actief op het platform, maar haar account wordt voortaan beheerd via de telefoon van een extern persoon. Gomez logt in als ze iets wil delen, maar de reacties leest ze niet meer. “Zelf plaats ik geen zinloze foto’s, ik post alleen iets met een bepaalde intentie. Het raakt me echt als ik meisjes ontmoet die online gepest worden via sociale media”, stelde de Amerikaanse nog op het filmfestival van Cannes.

Nieuw album

Gomez heeft ondertussen niet stilgezeten. Enkele dagen geleden maakte ze bekend dat er een nieuw album klaarligt. In een interview met Jimmy Fallon tijdens de ‘Tonight Show’, liet de zangeres alvast weten dat haar fans opnieuw sterke popmuziek kunnen verwachten. “Ik heb geëxperimenteerd met de elektrische gitaar, maar er zijn ook wat meer soulnummers met akoestische gitaar te horen. De plaat raakt aan alles wat mijn muziekgamma definieert”, besluit de actrice.

Het bericht Selena Gomez verwijdert Instagramapp ondanks 152 miljoen volgers verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels