HomeNieuwsEntertainment"Mariah Carey had affaire met (en stuurde deze PIKANTE foto's naar) huidige...

“Mariah Carey had affaire met (en stuurde deze PIKANTE foto’s naar) huidige vriend toen ze nog samen was met haar man” (video)

Dat wist Daily Mail gisteren te vertellen.

Op de website van de krant lezen we dat Mariah (49) een affaire had met haar huidige vriend Bryan Tanaka (36). De affaire zou dateren van 2016, toen Mariah het grootste deel van dat jaar nog samen was met miljardair James Packer, een rijke Australische zakenman.

Van die affaire wist Daily Mail ook enkele ‘bewijzen’ te leveren. Zo publiceerde de krant pikante foto’s én een pikant filmpje van Mariah, waarop te zien is hoe ze sensueel danst op de schoot van Bryan Tanaka.

Naast de video plaatste Daily Mail ook deze pikante foto’s van Mariah op hun website. Die zou ze gestuurd hebben naar haar toenmalige minnaar, die nu dus haar partner is.

Mariah Carey’s woordvoerder heeft aan de Britse krant laten weten dat ze nog geen weet hebben van de bewuste beelden en dus niet kunnen bevestigen wanneer deze genomen zouden zijn. “We kunnen wel bevestigen dat Mariah niet polyamoreus is (of was, red.).” Dit zou dan weer betekenen dat haar toenmalige partner geen ‘goedkeuring’ zou gegeven hebben voor haar geflirt met Bryan Tanaka.

Foto: Belga/AFP

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels