HomeNieuwsEntertainmentSelena Gomez en haar moeder ontvolgen elkaar op Instagram

Selena Gomez en haar moeder ontvolgen elkaar op Instagram

Selena Gomez en haar moeder Mandy Teefey hebben elkaar ontvolgd op Instagram. In social media-termen wil dit zeggen dat er een serieuze haar in de boter zit. Het lief van de zangeres Justin Bieber zou daar voor iets tussen zitten.

Hoewel de moeder van Selena wist dat haar dochter weer afsprak met Justin Bieber, dacht ze niet dat het serieus zou worden. Toen ze te weten kwam dat de twee tortelduifjes relatietherapie volgden, raakte Teefey zo overstuur dat ze haar naar het ziekenhuis moesten brengen. Kort daarna ontvolgden de twee dames elkaar op Instagram, zo meldt TMZ.

Geen fan van Justin

De familie van de zangeres is er duidelijk niet mee opgezet dat ze terug samen is met de ‘Baby’-zanger. In het verleden heeft hij Selena hard gekwetst en meerdere malen bedrogen.

Bieber zelf heeft erg veel spijt van zijn daden en probeert er daarom alles aan te doen om te tonen dat hij veranderd is. “Hij vindt het vreselijk dat Selena’s moeder in het ziekenhuis ligt, omdat de twee normaal gesproken heel close zijn. Justin wil laten zien dat hij een beter persoon is geworden en doet er alles aan om Selena gelukkig te maken”, zeggen anonieme bronnen nog in TMZ.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels