HomeNieuwsEntertainmentDit is de nieuwe verleidster van ‘Temptation Island’

Dit is de nieuwe verleidster van ‘Temptation Island’

Na Yana en Billy, wordt er opnieuw een verleidster toegevoegd aan het Temptation-lijstje. Het is een pittige dame met zuiderse looks: Laetitia.

De exotische schoonheid is afkomstig uit Zaventem en heeft het de mannen van ‘Temptation Island’ niet gemakkelijk gemaakt. Of ze effectief heeft gescoord, wil Laetitia niet vertellen. Maar ze kan ons wel verzekeren dat het “erg interessant was dit jaar”.

Eerst vertrouwen winnen, dan toeslaan

De 22-jarige verleidster is een sociale meid en dat komt ook van pas tijdens de jobs die ze uitvoert. Zo verdient ze de kost als verkoopster, barvrouw en model. Met haar pittig karakter windt ze heel wat mannen rond haar vinger. Daar heeft ze zo haar eigen tacktiek voor, vertelt ze tijdens  ‘Gert Last Year’. Eerst een vriendschapsrelatie opbouwen om zo het vertrouwen te winnen. Eens ze hun zwakke plek gevonden heeft, slaat de zuiderse schone genadeloos toe.

“Tetten zijn tetten”

Met de slogan “tetten zijn tetten” heeft het model alvast een befaamde quote te pakken. De aanwezigheid van Laetitia zal dus niet onopgemerkt voorbij gaan. Op de vraag wat haar moeder van haar deelname vindt, heeft de verleidster een opvallend antwoord. “Ze gaat kijken, maar ze verstaat er toch niets van. Mijn mama is Franstalig.”


Issa throwback pic tho.

A post shared by  Laetitia N. (@itriciaa) on

Wine o’clock

A post shared by  Laetitia N. (@itriciaa) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels