HomeNieuwsEntertainmentMan vraagt vriendin ten huwelijk met behulp van… Netflix

Man vraagt vriendin ten huwelijk met behulp van… Netflix

Een huwelijksaanzoek kan je op verschillende originele manieren doen. Een Amerikaanse man vroeg via hun favoriete Netflix-serie of zijn vriendin met hem wilde trouwen.

Conor en zijn vriendin Kamela hadden al zes jaar een relatie. Hoog tijd voor de volgende stap, vond hij. Om haar met een origineel aanzoek te kunnen verrassen, deed hij beroep op hun gemeenschappelijke hobby: series op Netflix kijken. De man schakelde de streamingdienst in om die belangrijke vraag te kunnen stellen.

Realityshow

Hij had zijn vriendin wijsgemaakt dat ze voor een realityshow samen naar haar favoriete serie ‘Santa Clarita Diet’ keken. Op het eerste zicht leek het om een normale aflevering te gaan, tot plots te zien is dat Conor zich tussen hoofdrolspelers Drew Barrymore en Timothy Olyphant wringt. Kamela’s verbazing werd nog groter toen haar vriend daarna in het echte leven op de knieën ging.

“Het is fantastisch geweest om je vriend te zijn, maar als je het oké vindt, zou ik liever je man zijn”, vertelde Conor. Zijn zichtbaar geëmotioneerde vriendin twijfelde geen seconde om “ja” te zeggen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels