HomeNieuwsEntertainmentSCHOKKEND: 'Temptation'-Laura zwaar toegetakeld door boze kijkers (foto's)

SCHOKKEND: ‘Temptation’-Laura zwaar toegetakeld door boze kijkers (foto’s)

Op Instagram deelde Laura Moenaert, die tijdens ‘Temptation Island’ nog samen was met Roger, gisteren enkele schokkende foto’s.

“Vandaag is het ‘exact 4 maanden geleden’ dat ik op straat toegetakeld werd door een groep”, steekt ze van wal. “Omdat ik volgens hen ‘Temptation Island heb verpest dit jaar'”.

Tijdens de uitzendingen van het populaire programma, kwam er veel commentaar op de nogal ‘brave’ Laura. “Op zich vond ik de commentaar die ik naar mijn hoofd kreeg gegooid niet zo erg. Ik kon er wel goed mee om. Maar wat ik echt vreselijk vond is hoe mensen slecht konden praten over Roger. Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn. Zonder zijn bescherming zou ik mij vaak niet veilig gevoeld hebben op straat. Hij is echt de reden waarom ik nog steeds gezond kan rondwandelen… mentaal en fysiek”, laat ze weten.

Nu, vier maanden na de agressie, is Laura gelukkig weer aan de betere hand. “Gelukkig zijn we nu 4 maanden verder. Ik voel me al stukken beter. Ik voel me ook al stukken sterker met dank aan mijn consultaties! Ik heb leuke vooruitzichten en ik durf al wat meer terug alleen buiten te wandelen”, vertelt de dame. Ook wil ze graag Linda De Smet bedanken voor alle behandelingen én zet ze haar ex-vriend Roger in de bloemetjes: “Zonder uw hulp had ik het echt niet gered. Je bent een topper!”

Hier lees je ook de volledige tekst die Laura bij de foto’s plaatste:

Wow! Vandaag is het “Exact 4 maanden geleden” dat ik op straat toegetakeld werd door een groep. De reden was omdat ik volgens hun: “temptation island heb verpest dit jaar”. Ik heb sindsdien verzorging gekregen, afgelopen 4 maanden en gisteren was mijn laatste consultatie🙋‍♀️. Ik heb een lastige periode achter de rug gehad. Naast dit voorval zijn er heel veel mensen die commentaar op mij hadden en ook op Roger. Op zich vond ik de commentaar die ik naar mijn hoofd kreeg gegooid niet zo erg. Ik kon er wel goed met om. Maar wat ik echt vreselijk vond is hoe mensen slecht konden praten over Roger. Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn. Zonder zijn bescherming zou ik mij vaak niet veilig gevoeld hebben op straat. Hij is echt de reden waarom ik nog steeds gezond kan rondwandelen… mentaal & fysiek. Het voorval is gebeurd toen we uit elkaar waren. Maar ondanks dat heeft Roger mij altijd beschermd op straat, mij op cruciale momenten geholpen en daarvoor ben ik hem eeuwig dankbaar! Ik vond het dan ook heel hard om te horen hoe sommige temptationkijkers over Roger spraken omwille van de laatste aflevering, is echt zo onterecht en voel me ook schuldig daarvoor. Ik vind het ook heel jammer hoe de makers het dan ook hebben geknipt en geplakt.

Maar gelukkig zijn we nu 4 maanden later, ik voel me al stukken beter. Ik voel me ook al stukken sterker met dank aan mijn consultaties! Ik heb leuke vooruitzichten en ik durf al wat meer terug alleen buiten te wandelen. Ik wil graag “Linda De Smet” bedanken voor alle behandelingen. Ik wil al de steun die ik krijg van jullie allemaal graag extra in de verf zetten. Binnenkort heb ik wat leukere content voor jullie klaar staan. Zoveel lieve en leuke berichten ontvangen waarvoor dank ❤❤. And last but not least. Zou ik Roger nog eens willen bedanken voor al de steun. Zonder uw hulp had ik het echt niet gered. Je bent een topper! 😘

#4MonthsAgo #FullRecovery #Futureplans

Foto’s: Instagram Laura – still video Vijf / Bron: Instagram Laura

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels