HomeNieuwsEntertainmentFrances Lefebure: “Ik loop heel graag in mijn blootje rond, ook bij...

Frances Lefebure: “Ik loop heel graag in mijn blootje rond, ook bij vriendinnen”

Actrice en presentatrice Frances Lefebure loopt graag naakt rond in huis, ook als ze niet alleen is. Dat vertelde ze in ‘De dokter Bea show’.

Frances Lefebure is de laatste tijd alomtegenwoordig op televisie. Zo speelt ze momenteel mee in de VTM-serie ‘Gina & Chantal’, is ze als jurylid te bewonderen in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en presenteert ze het VTM-programma ‘Make Belgium Great Again’.

Niets om te verstoppen

De 31-jarige Gentse brunette was gisteren te gast in de Vlaamse educatieve televisieserie ‘De dokter Bea show’ op Ketnet. Daarin vertelde ze dat ze ervan houdt om in haar blootje rond te lopen. “Ik loop graag in mijn blootje rond. Heel graag, zelfs. Ik schaam mij niet zo snel. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de buren dat de hele tijd zien – dat is dan wel een beetje gênant – maar ik schaam me niet voor mijn lichaam. Dat komt omdat ik opgegroeid ben in een gezin waar het heel normaal was om in je blootje rond te lopen bij elkaar. En ook nu ben ik bij mijn beste vriendinnen graag naakt in de badkamer samen. Als je in je blootje bent, heb je niets om je achter te verstoppen. Dat schept wel een band, want dan ben je echt helemaal bij elkaar zoals je bent. Ik hou gewoon van blote lijven.”, klinkt het.

Kleine borsten

Hoewel ze nu tevreden is met haar lichaam, was da vroeger niet altijd zo. “Ik ben blij met mijn lichaam, maar dat is zeker niet altijd zo geweest. Ik heb bijvoorbeeld kleine borsten en stevige bovenbenen. Vroeger vond ik die dan dik, maar nu bekijk ik die eerder als gespierd en dat dat ook wel best mooi kan zijn. Ik ben zeker niet altijd even zelfzeker geweest”, besluit ze.

Hieronder kan je het bewuste fragment bekijken. Als het geluid niet goed werkt, kan je het HIER bekijken vanaf minuut 19:50.

Het bericht Frances Lefebure: “Ik loop heel graag in mijn blootje rond, ook bij vriendinnen” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels