HomeNieuwsEntertainmentSaartje Vandendriessche: “Ik een beest in bed? Dat heb ik niet gezegd”

Saartje Vandendriessche: “Ik een beest in bed? Dat heb ik niet gezegd”

Maandagavond was het weer lachen geblazen in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Nieuwkomer was Saartje Vandendriessche, die nog een eitje te pellen had met James Cooke. Zat die toch wel toevallig in de jury, zeker!

In de populaire talkshow ‘Gert Late Night’ heeft James Cooke zijn eigen rubriekje ‘Bedgeheimen’. Daarin slaagt hij er keer op keer in om de diepste geheimen van de aanwezige BV’s te ontfutselen. Zo nam Saartje Vandendriessche ook even plaats in het bed.

Leugenaar

Maar volgens de 43-jarige presentatrice werden haar woorden verdraaid in de montage. “James pakt dat heel goed aan. Hij stelt allemaal onnozele vragen en op het einde begint hij door te chargeren, terwijl je dan al het gevoel hebt dat je ervan af bent. Dan zeg je dingen waarvan je achteraf zegt: ‘ja, dat had ik nu beter niet gezegd’”, vertelt ze.

“Dat je een beest bent in bed? Dat bedoel je toch?”, reageert James. “Zo is het niet gegaan”, gaat Saartje verder. “Hij vroeg: ‘Ben jij een beest in bed?’, en ik zei: ‘Wat versta jij onder een beest in bed?’. ‘Dat je wat actief bent en beweegt’, zei James toen. Waarop ik reageerde: ‘Ja, in dat geval ben ik een beest in bed’. Maar dat tussenstuk hebben ze eruit geknipt”, legt Saartje uit. “Leugenaar”, gaat James tekeer. En het publiek ging helemaal uit de bol.

Saartje won overigens met 474 seconden. Boris Van Severen nam het in de finale op tegen Hakim Chatar, die aan het kortste eind trok.

 

Het bericht Saartje Vandendriessche: “Ik een beest in bed? Dat heb ik niet gezegd” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels