HomeNieuwsEntertainmentJelle Van Damme vervangt Hans Vanaken in ‘De Slimste Mens’

Jelle Van Damme vervangt Hans Vanaken in ‘De Slimste Mens’

‘De Slimste Mens Ter Wereld’ gaat een positon switch doorvoeren. Normaal gezien moest Hans Vanaken deelnemen aan de televisiequiz, maar de middenvelder van Club Brugge werd opgeroepen voor de Rode Duivels. Jelle Van Damme van Antwerp is zijn vervanger, tot groot jolijt van Erik Van Looy.

Jelle Van Damme zal binnenkort zijn opwachting maken in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. De verdediger van voetbalclub Antwerp behoorde eigenlijk niet tot de kandidaten, maar treedt op als vervanger van Hans Vanaken. Die werd onlangs opgeroepen voor de Rode Duivels en is dus niet vrij tijdens de opnames van de televisiequiz. Daarom dat Van Damme opgeroepen werd voor een invalbeurt.

De komst van Van Damme klinkt Erik Van Looy als muziek in de oren. De presentator is een diehard-supporter van Antwerp en kijkt er dus naar uit om een van de sluitstukken van zijn club in de studio te ontvangen.

“Druk, druk, druk”

“Het stond in de sterren geschreven: Hans Vanaken is momenteel zo briljant aan het voetballen dat hij wel moest geselecteerd worden. En Rode Duivels hebben het druk, druk, druk, waardoor het agenda-matig echt onmogelijk is om ook nog ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ te worden”, aldus Van Looy. “Geen Hans Vanaken dus in onze quiz dit jaar, maar zijn vervanger mag er zijn: ex-Rode Duivel Jelle Van Damme, momenteel erg sterk bezig, en dan nog bij de ploeg van mijn hart. Eindelijk een Antwerp-speler in ‘De Slimste Mens ter Wereld’: ik kijk er reikhalzend naar uit…”

Het bericht Jelle Van Damme vervangt Hans Vanaken in ‘De Slimste Mens’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels