HomeNieuwsEntertainmentMichel Van den Brande is opa geworden

Michel Van den Brande is opa geworden

Michel Van den Brande is een gelukkig man. De man achter Kontrimo die bekend raakte via ‘The Sky is the Limit’, is opa geworden. Zijn dochter beviel van een meisje: Olivia.

Michel Van den Brande kan zijn geluk niet op. De rondbuikige baas van Kontrimo, dat stellingen plaatst, heeft zijn eerste kleinkind mogen verwelkomen. “EINDELIJK”, schreef de ster van het televisieprogramma ‘The Sky is the Limit’ op Facebook. “Vandaag grootvader geworden. Op 11 november 2018 is mijn dochter bevallen van een flinke dochter om 15.58.” Olivia woog bij de geboorte 3,240 kilogram en was 48 centimeter groot.

Niet tevreden met vader

Verder liet Michel nog weten heel blij te zijn voor zijn dochter en dat zijn kleinkind hem later papi zal noemen. De sterke man van Kontrimo kwam eerder wel in het nieuws toen hij liet uitschijnen dat hij niet heel tevreden was met de vader van het kind. Dat is een atleet met Senegalese en Kaapverdische roots. “Tja, hij is zo zwart als een schouw”, aldus Van den Brande eind vorig jaar. “Ik had het misschien graag anders gezien, maar hij maakt mijn dochter blijkbaar gelukkig. Ik heb mij erbij moeten neerleggen.”

Het bericht Michel Van den Brande is opa geworden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels