Vind ons op

Zita

Remco Evenepoel schittert in reclamespot voor Pizza Hut (video)

Entertainment

Remco Evenepoel schittert in reclamespot voor Pizza Hut (video)

Pizza Hut heeft een nieuwe reclamecampagne gelanceerd en werkt daarvoor samen met niemand minder dan topsporter Remco Evenepoel. Hij is vanaf nu te zien in een tv-spot én hij krijgt dit najaar zijn eigen Remco-pizza.

Remco Evenepoel is dé wielergod van de toekomst, al is dat niet de enige reden waarom Pizza Hut voor hem koos. «We kozen Remco Evenepoel omdat we in hem geloven als ambassadeur én als wielrenner. Bovendien is de talentvolle Evenepoel een doodnormale, sociale jongeman die je perfect in een van onze restaurants kan terugvinden.», zegt Stef Meulemans, CEO bij Top Brands, de Belgische groep waar Pizza Hut onder valt.

Remco-pizza

«Het publiek krijgt twee tv-spots, midden september en midden oktober, te zien. In het najaar focussen we op de lancering van de Remco-pizza die vanaf de herfst op de menukaart prijkt. Het wordt er eentje zonder vlees en met veel groenten: natuurlijk de favorieten van Remco!»

Topsport en pizza?

Het lijkt ietwat ongewoon maar ook topsporters genieten maar al te graag van een lekkere pizza. Ook Remco Evenepoel. «Na een étappe is het vaak de traditie om een goede pizza te gaan eten. Na een inspanning moet er ruimte zijn voor ontspanning! Dat soort kleine pleziertjes zijn belangrijk in de dingen die ik bereik en houden me in balans.», zegt de jonge wielrenner.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/nieuws/remco-evenepoel-schittert-reclamespot-voor-pizza-hut-video

Meer in Entertainment

To Top