Vind ons op

Zita

‘Temptation’-Demi heeft de liefde gevonden bij deze man: «Zo blij voor jou!»

Entertainment

‘Temptation’-Demi heeft de liefde gevonden bij deze man: «Zo blij voor jou!»

Demi Rutting, die twee jaar geleden deelnam aan ‘Temptation Island’, heeft een nieuwe vriend. Dat maakte ze bekend op Instagram.

In 2019 deden Demi en haar toenmalige vriend Sidney mee aan het populaire verleidingsprogramma. Hoewel Sidney tijdens het programma bekendmaakte dat hij in zijn hele leven al met 76 vrouwen in bed had gedoken, overleefde hun relatie de verleidingstest. Enkele maanden later ging het koppel na een relatie van vier jaar alsnog uit elkaar.

«Het is je zo gegund»

Inmiddels heeft de 24-jarige brunette uit Culemborg de liefde gevonden bij fitnesscoach Daan Raijmakers. Op Instagram deelde ze enkele liefdevolle filmpjes van hun tweetjes. Haar volgers zijn erg enthousiast met het nieuws. «Zo leuk voor je! Geniet ervan, het is je zo gegund», «Jaaaa zó blij voor jou», en «Heerlijk, lieverd! Alle geluk van de wereld», klinkt het onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/temptation-demi-heeft-de-liefde-gevonden-bij-deze-man-zo-blij-voor-jou

Meer in Entertainment

To Top