HomeNieuwsEntertainmentRapster Cardi B waagt zich voor het eerst aan filmrol

Rapster Cardi B waagt zich voor het eerst aan filmrol

Cardi B heeft haar eerste filmrol te pakken. De rapster zal verschijnen in ‘Hustlers’, waarin ze onder andere Jennifer Lopez naast zich krijgt. De film gaat over een groep voormalige stripsters die samen een diefstal beramen.

Mensen die maar niet genoeg krijgen van Cardi B kunnen de rapster binnenkort ook in de cinemazalen aan het werk zien. De vrouw, die onder andere bekend is van het nummer ‘Bodak Yellow’, maakt haar debuut als actrice in de film ‘Hustlers’. Dat heeft Jennifer Lopez bekendgemaakt op haar Instagramaccount. De zangeres zal ook te zien zijn in de film.

‘Hustlers’ vertelt het verhaal van een groep voormalige stripsters die samenwerken om een grote diefstal te plegen. Het doel is om hun vroegere klanten uit Wall Street wat armer te maken. Welke rol Cardi B zal spelen is nog niet duidelijk, maar ze zal alvast inspiratie kunnen halen uit haar eigen verleden als stripster. Het is wel al bekend dat de rapster naast Jennifer Lopez onder andere ook met Constance Wu, van ‘Crazy Rich Asians’, en Julia Stiles zal samenwerken op de set.

Het bericht Rapster Cardi B waagt zich voor het eerst aan filmrol verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels