HomeNieuwsEntertainmentLionel Richie gaat in dienst van prins Charles werken

Lionel Richie gaat in dienst van prins Charles werken

Lionel Richie heeft een nieuwe job gevonden. De Amerikaanse zanger wordt de eerste internationale ambassadeur van Prince’s Trust, de liefdadigheidsorganisatie van de Britse prins Charles. Richie doet al langer inspanningen voor het goede doel.

Je zou denken dat hij het niet meer nodig heeft, maar Lionel Richie heeft een nieuwe job gevonden. De Amerikaanse zanger, bekend van onder andere de wereldhit ‘Hello’, is de eerste internationale ambassadeur van Prince’s Trust. Dat is de stichting van de Britse prins Charles. Hij zal tegelijk ook de Global Ambassador Group voorzitten.

“We kunnen samen veel goeds doen”

In zijn functie als ambassadeur gaat hij wereldwijd aan de slag rond onderwerpen zoals onderwijs en werkloosheid. Hij zal zich ook bezig houden met jongeren uit inheemse bevolkingsgroepen en proberen om gemeenschappen te versterken.

Prins Charles maakte het nieuws bekend op Barbados tijdens zijn rondreis door het Caribisch gebied. Richie, die al langer betrokken is bij het liefdadigheidswerk van de prins, was verrast toen hij de vraag kreeg. Toch is hij ervan overtuigd dat het een vruchtbare samenwerking zal zijn. “Met de connecties die de prins en ik hebben, kunnen we veel goeds doen voor heel veel mensen”, vertelde hij aan Britse media.

Het bericht Lionel Richie gaat in dienst van prins Charles werken verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels