HomeNieuwsEntertainmentPommeline haalt uit naar media: "Wat is het fucking probleem?" (foto's)

Pommeline haalt uit naar media: “Wat is het fucking probleem?” (foto’s)

Ze doet haar verhaal op haar Instagram-story.

Dat er aan het liefdesleven van ‘Temptation’-deelneemster Pommeline al aardig wat inkt besteed is, weten we stilaan. Dat was ook deze week weer niet anders.

‘TV Familie’ pakte gisteren uit met onderstaande cover. Daarop zien we Pommeline en Cirio stralen. Maar ook is er een plaatsje voorzien voor haar ex-partner Fabrizio.

Fabrizio omschrijven als ‘zielenpoot’ gaat er voor Pommeline duidelijk over. “Daarom haat ik dus interviews. Ze blijven zagen voor een interview over mij en Cirio. Ik heb een paar keer ‘nee’ gezegd. Uiteindelijk zeg ik ‘ok’, op één voorwaarde; alsjeblief, laat Fabrizio er buiten. Die jongen heeft er niets meer mee te maken. Wij komen goed overeen. Wij kunnen gewoon normaal doen tegen elkaar”, klinkt het in haar videoboodschap op Instagram.

“Waarom moet dit? Ik snap het niet. Willen jullie ruzie stoken? Wat is het fucking probleem man? Doe eens even normaal! ‘Zielenpoot’ Fabrizio… Ok, die jongen heeft fouten gemaakt, maar dan nog! Ik heb hem die fouten vergeven. Ik vergeet niet, ik vergeef. We zijn een halfjaar verder. En nog moeten jullie drama blijven maken. Stop er alsjeblief gewoon mee. Dank u”, gaat ze verder.

“Vanaf nu kunnen alle journalisten mijn ‘PIEP’ kussen”

“Nu lijkt het alsof wij elkaar constant aan het neerhalen zijn online, maar dat is gewoon niet zo. We leiden elk ons eigen leven en we kunnen normaal doen tegen elkaar. Maar dan moeten we telkens zo’n dingen lezen en dan lijkt het alsof we elkaar constant aan het neerhalen zijn of dingen zeggen die we niet eens gezegd hebben. Dus vanaf nu kunnen alle journalisten mijn ‘PIEP’ kussen. Ja? Merci, dag en bedankt”, rondt ze af.

Foto: Instagram / Bron: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels