HomeNieuwsEntertainmentPlus-size model Ashley Graham tikt Victoria’s Secret op de vingers

Plus-size model Ashley Graham tikt Victoria’s Secret op de vingers

Het bekende plus-size model Ashley Graham heeft Victoria’s Secret op de vingers getikt. Ze gaat in tegen het gebrek aan diversiteit in lichaamstypes op de shows van het lingeriemerk.

Ashley Graham, het schoolvoorbeeld van body positivity, is niet te vinden voor de rigide lichaamsnormen die gelden in de modewereld. Dit keer richt ze haar pijlen op Victoria’s Secret, dat enkel de slankste modellen op de catwalk stuurt.

Vleugels

Omdat het lingeriemerk uitsluitend modellen met zogezegd perfecte maten cast, is de kans dat Graham zelf ooit eens mee kan lopen miniem. In haar laatste Instagrampost geeft ze het bekende merk lik op stuk. Zo bombardeerde ze zichzelf tot Victoria’s Secret-model door een bewerkte catwalkfoto te delen van zichzelf in lingerie én met de bekende Victoria’s Secret-vleugels aan. “Ik heb mijn vleugels”, klinkt het.

De foto krijgt heel wat bijval op Instagram en Twitter. “Er is niets dat je meer lelijk en dik doet voelen dan naar de Victoria’s Secret-show te kijken. Ashley, het is fantastisch dat jij het opneemt voor vrouwen in alle maten”, luidt één van de vele positieve reacties. Het is niet de eerste keer dat Victoria’s Secret wordt aangesproken op de lichaamsnormen die ze hanteren. Zo deed het volslanke model Tabria Majors al catalogusfoto’s van het merk na om te tonen dat volle vrouwen ook lingerie kunnen verkopen.

Got my wings!    .. my #AdditionElle wings! #thickthighssavelives

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels