HomeNieuwsEntertainmentJosje pakt uit met deze geweldige jurk en is openhartig over einde...

Josje pakt uit met deze geweldige jurk en is openhartig over einde van K3 (foto)

Niet één maar twee zaken te melden over Josje vandaag!

Vanavond op 20u40 kan je op één weer kijken naar ‘Die huis’. Vandaag is niemand minder dan Josje Huisman te gast.

In het programma vertelt Josje over haar verhuis naar Antwerpen en ook over het feit hoe ze bijna geen K3’tje werd wegens een auditie in Duitsland.

Tijdens ‘K2 zoekt K3’ was de hoofdprijs weggelegd voor Josje. Die hoofdprijs omvatte aanvankelijk ook maar één plaat en één tournee. “Toen die tournee voorbij was, dacht ik: Oké, nu is het klaar. Ik vond dat al een hele carrière. Ik stond achter de coulissen een beetje te huilen van: Nu is het voorbij en het was nu net zo leuk. Karen en Kristel waren aan het lachen: ‘Nee joh, we gaan hartstikke leuke dingen doen’. Uiteindelijk is het zeven jaar geworden.”

Over het einde van de vorige K3, waar Josje door velen verantwoordelijk voor werd geacht, praat Josje nu ook openlijk. Zo zegt ze zelf dat ze niet meer deed dan ‘de vraag’ in de groep te gooien. “Ik had het gevoel dat we er alles uit hadden gehaald wat erin zat. Het voelde gewoon als de juiste keuze. Nog steeds, nooit aan getwijfeld. Ik vond het geweldig wat ik had meegemaakt, maar voor mij was de cirkel rond… Ik zou het erg vinden als mensen denken dat ik blij ben dat ik van K3 af ben, want dat is niet zo. We hebben het goed afgesloten en ik heb het losgelaten. Het zit in mijn hart en ik kan mezelf recht aankijken. Ik wil wel dat iedereen mij begrijpt, maar ik weet dat zoiets niet mogelijk is.”

Shinen op Instagram

Op Instagram pakte de dame gisteren dan weer uit met onderstaand plaatje. Een stralende Josje en een al even schitterende Cle Gyimah, haar vriend. De fans weten het prentje van het koppel alvast zeer te smaken!

https://www.instagram.com/p/Bbu4VL6l0br/

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels