HomeNieuwsEntertainmentThe Weeknd heeft weer een date… Met Katy Perry

The Weeknd heeft weer een date… Met Katy Perry

Vorige week ging The Weeknd nog op date met de ex van Justin Bieber en werd er heel wat gespeculeerd over Bella Hadid, maar nu is hij weer met een andere celebrity gespot. De zanger ging uit eten met niemand minder dan Katy Perry.

De zanger en zangeres werden volgens Glamour in een Italiaans restaurant ‘Madeo West’ in Hollywood gezien. Een kwartier nadat Abel, of The Weeknd, de zaak binnenkwam, volgde Katy. De twee zaten er drie uur lang en hadden het erg naar hun zin. Rond middernacht gingen de twee afzonderlijk weer naar buiten.

Het vrijgezellenleven

Het lijkt erop dat de Starboy zanger volop aan het genieten is van het vrijgezellenleven. Zijn relatie met Selena Gomez liep eind oktober op de klippen en sindsdien werd hij aan verschillende andere celebs gelinkt. Zo werd hij hand in hand gezien met Justin Biebers ex en instagrammodel Yovanna Ventura op het verjaardagsfeest van rapper French Montana.

Ook geruchten dat er terug iets bloeit tussen hem en model Bella Hadid doen de ronde. “Ze houdt nog steeds van hem, maar wilt nu gewoon een vriendin voor hem zijn. Zijn schema is te druk en ze weet dat hij niet genoeg tijd heeft voor haar”, vertelde een insider onlangs nog aan E! News.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels