HomeNieuwsEntertainmentPep Guardiola vindt dat Kevin De Bruyne ‘slappe handjes’ geeft

Pep Guardiola vindt dat Kevin De Bruyne ‘slappe handjes’ geeft

De trainer van Manchester City is dit weekend de moeder van Kevin De Bruyne tegengekomen op de ‘Kevin De Bruyne cup’ in Drongen. En daar had hij een opvallende boodschap voor haar.

Hoog bezoek in Drongen, want niemand minder dan Manchester City-trainer Pep Guardiola was er om talent te scouten op de KDB-cup. Hij sprak ook met de moeder van Kevin De Bruyne. “Elke keer als Kevin mij een hand geeft, corrigeer ik hem”, vertelt Pep Guardiola aan mama De Bruyne in een filmpje van Het Nieuwsblad. De Spaanse coach is niet tevreden over het slappe handje van de blonde voetbalgod. “Zo moet je het doen, zeg ik telkens tegen hem. Jullie hebben jullie zoon heel goed opgevoed”, voegt hij er nog aan. “Hij is duidelijk geen latino”, besluit de Spaanse coach.

“Hij is nooit thuis”

“Hij is altijd bezig met voetballen”, reageert de moeder van Kevin. “Het is twee jaar geleden dat hij nog eens thuis is geweest. Het wordt tijd dat je nog eens naar huis komt, zei ik toen ik hem zag”, zegt Anna De Bruyne aan de trainer. “Maar we gaan naar Manchester om hem te zien voetballen, we zijn zo trots op hem.”

Het bericht Pep Guardiola vindt dat Kevin De Bruyne ‘slappe handjes’ geeft verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels