HomeNieuwsEntertainmentJan Jaap van der Wal ziet huis in vlammen opgaan

Jan Jaap van der Wal ziet huis in vlammen opgaan

In het Noord-Hollandse Katwoude is deze nacht het huis van cabaretier Jan Jaap van der Wal afgebrand. Volgens de brandweer zou het vuur ontstaan zijn bij de open haard. 

Nederbelg en grappenmaker Jan Jaap van der Wal kocht vorig jaar in Katwoude een woning ter waarde van 1,1 miljoen euro. Lang heeft hij er echter niet van kunnen genieten. De lokale brandweer kreeg deze nacht omstreeks 01:00 een oproep voor een brand op het adres van de ster. Waarna verschillende brandweerposten moesten uitrukken. Pas enkele uren later was het vuur geblust. Van der Wal mocht nog even naar binnen om enkele bezittingen te pakken. Volgens het Noordhollands Dagblad ontstond het vuur aan de achterzijde van het pand. “Er waren twee mensen en een kindje betrokken”, aldus Dick Smulders van de Veiligheidsregio.

Waterschade

Het is nog niet duidelijk of de woning onbewoonbaar is, maar volgens de brandweer was er veel waterschade. Het management van de komiek wilde niet reageren op het nieuws. De komiek die ook regelmatig in België optreedt, trouwde in 2018 met de Nederlandse actrice Eva Duijvestein. In april 2017 werd hun zoon Tove geboren.

Het bericht Jan Jaap van der Wal ziet huis in vlammen opgaan verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels