HomeNieuwsEntertainment‘Dawson’s Creek’-ster vindt opnieuw de liefde

‘Dawson’s Creek’-ster vindt opnieuw de liefde

Twee jaar na de breuk met Diane Kruger is ‘Dawson’s Creek’-ster Joshua Jackson opnieuw verliefd. Volgens  E! News zou actrice en presentatrice Alyssa Julya Smith de gelukkige zijn. 

Jackson en Smith zouden elkaar enkele maanden geleden hebben leren kennen in Los Angeles. Maar door een theatervoorstelling van de acteur in New York bleef het voorlopig bij een lange afstandsrelatie. Nu de show erop zit en Joshua terug naar zijn woonplaats in L.A kan, kunnen ze elkaar weer meer zien. Opvallend: Alyssa Julya Smith lijkt als twee druppels water op zijn ex Diane Kruger.

Problemen bij het daten 

Tijdens een interview met talkshowhost Ellen DeGeneres gaf Jackson een verklaring waarom hij twee jaar single is geweest. “Daten is enorm veranderd sinds ik de laatste keer single was. Misschien was het toen al zo, maar dat kan ik mij niet herinneren. Alles gebeurt nu via je telefoon. Er wordt niet meer gepraat.”

Zwanger

Joshua Jackson en Diane Kruger werden jaren beschouwd als het meest standvastige koppel in Hollywood. Maar na een relatie van tien jaar besloten ze in 2016 er de brui aan te geven. Kruger is ondertussen al meer dan een jaar samen met ‘Walking Dead’-acteur Norman Reedus. Ze verwachten binnenkort een kindje.

 

Het bericht ‘Dawson’s Creek’-ster vindt opnieuw de liefde verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels