HomeNieuwsEntertainmentOproep van Festival Dranouter levert extra vrijwilligers én meer tickets op

Oproep van Festival Dranouter levert extra vrijwilligers én meer tickets op

De organisatie van Festival Dranouter is tevreden. Onlangs liet ze weten dat het aantal tickets zou worden beperkt door een acuut gebrek aan vrijwilligers. «Onze oproep is niet in dovemansoren gevallen: er hebben zich al heel wat extra vrijwilligers ingeschreven waardoor we kunnen opschalen.»

Aangezien de zoektocht naar vrijwilligers moeizaam verliep, besloot Festival Dranouter eind juni om minder tickets aan te bieden om zo toch een vlot, kwaliteitsvol festival te garanderen voor alle bezoekers. Maar nu kan de organisatie met goed nieuws uitpakken. «Onze oproep om vrijwilligers te motiveren werd massaal gedeeld in de pers en op sociale media. Met resultaat, want van de 100 plaatsen zijn die nog leeg waren, zijn er ondertussen al 60 ingevuld», klinkt het. «En dat opschalen van het aantal tickets komt net op tijd want zo’n 80 procent is al verkocht.»

Onder meer gitaarduo Rodrigo y Gabriela en de Oekraïense Eurosonginzending Go_A staan op de affiche, evenals Belgische kleppers zoals Yong Yello, K.ZIA, Tourist Le MC en Sylvie Kreusch.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/oproep-van-festival-dranouter-levert-extra-vrijwilligers-en-meer-tickets-op

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels