HomeNieuwsEntertainmentOok nu weer negatieve commentaren nadat David Beckham zijn dochter vol op...

Ook nu weer negatieve commentaren nadat David Beckham zijn dochter vol op de mond kust (foto)

Ex-profvoetballer David Beckham lag vorig jaar nog onder vuur nadat hij dochter Harper in juni 2019 op de mond kuste tijdens een match op het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk. Niet meteen iets waar Becks van wakker ligt, want hij doet het nu nog eens fijntjes over, zo blijkt uit een Instagram-post van vrouwlief Victoria.

Op de foto zien we David Beckham (45) en zijn dochtertje Harper (9) elkaar kussen op de mond. Trotse vrouw en moeder Victoria Beckham kon haar geluk niet op en deelde het met de rest van de wereld via haar Instagram-kanaal. “De beste papa”, zo omschrijft ze haar man.

Maar niet iedereen weet de foto te smaken. Net als vorig jaar spuien sommige fans hun ongenoegen. “Kus je kinderen niet op de lippen”, zo liet iemand niet misverstaan. “Waarom kust David zijn dochter op de lippen?”, vroeg een andere volger zich dan weer af.

Ondanks enkele mindere commentaren regende het gelukkig wel positieve onder de bewuste post. Toch blijft het anno 2020 nog steeds een discussiepunt: kunnen of mogen ouders hun kinderen wel of niet op de mond kussen?

Foto: Instagram @victoriabeckham

Dit bericht bekijken op Instagram

The best daddy💕 @davidbeckham #HarperSeven X

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels