HomeNieuwsEntertainmentMiley Cyrus openhartig over oogcontact met BUITENAARDS wezen: "Ik was er écht...

Miley Cyrus openhartig over oogcontact met BUITENAARDS wezen: “Ik was er écht niet goed van!”

Miley Cyrus ziet ze vliegen. En dat zegt ze, voor alle duidelijkheid, zélf!

In een interview met ‘Interview Magazine’ praat de 27-jarige popster openhartig over een wel heel bijzondere ontmoeting. “Ik reed samen met een vriend door San Bernardino (Californië, Verenigde Staten) toen we plots achtervolgd werden door een soort ufo”, laat ze weten.

“Ik ben vrij zeker van wat ik zag, maar ik had ook wel wat wiet gebruikt. Dat kan het natuurlijk ook altijd geweest zijn”, gaat ze verder. “Het leek op een vliegende sneeuwploeg. ’t Ding had een grote ploeg vooraan en ’t had ook een gele gloed. Ik zag het echt vliegen, mijn vriend zag het ook. Er waren ook andere wagens op de weg die even stopten om een kijkje te nemen”, aldus Miley die toch echt overtuigd is van wat ze gezien had.

“Ik was er echt niet goed van”

’t Hele voorval liet een diepe indruk achter bij Miley. “Ik was er een vijftal dagen écht niet goed van. ‘k Dacht dat ze zouden terugkomen”, klinkt het.

“Ik voelde me niet bedreigd. Maar ik zag wel iéts vooraan de ufo zitten. Het keek naar me en we hadden oogcontact. En ik denk dat het dát is wat me zo overdonderd heeft; in de ogen kijken van iets wat je niet kan verklaren”, besluit ze.

Foto: BELGA/AFP – Bron: Interview Magazine / music-news

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels