Vind ons op

Zita

Entertainment

OnlyFans-ster doet boekje open: “Mijn mama helpt me foto’s te nemen. Ze kocht me zelfs een zweep!”

Het is altijd mooi om als kind de steun te krijgen van je ouders. Al zit je hoogstwaarschijnlijk niet in dezelfde branche als Lauren Dascalo, een immens populaire OnlyFans-ster die in het verleden al meermaals haar boekje opende over haar opmerkelijke job. “Mijn mama helpt me foto’s te nemen. Ze kocht me zelfs een zweep en lingerie!”

Lauren Dascalo is geen onbekende in het wereldje. Alleen al op Instagram heeft ze meer dan één miljoen volgers. Ze heeft ook haar eigen fitnessapplicatie én deelt expliciete beelden van zichzelf op OnlyFans. Dat dat laatste soms voor merkwaardige en ronduit creepy momenten zorgde, dat geeft ze zelf aan. “Eén fan vroeg zelfs of ik hem kon afranselen om zijn fetisj te kunnen bevredigen…”

Classy

In ieder geval steunen haar ouders haar door dik en dun, zo geeft ze zelf aan. “Ik hou van mijn ouders, ze zijn nog steeds gelukkig samen en zijn geweldig. Mijn papa steunt me enorm. Hij is heel chill en rekent vooral op het oordeel van mama. Mijn moeder heb ik eerst ingelicht vooraleer ik mijn OnlyFans-pagina startte en ze vroeg enkel of ik het heel ‘classy’ kon houden. Wat ik ook doe.”

Geld

Ook bij het maken van de content kan ze rekenen op moederlief: “Door covid moest ik verhuizen. Op een bepaald moment kwam ze binnen en gaf ze me enthousiast een zweep, sexy handboeien en lingerie. “Doe maar aan”, zo zei ze me. Eerlijk gezegd, moesten mijn ouders de optie hebben om deze job te doen en er ook zoveel geld aan te verdienen, dan zouden ze dat gewoon doen”, zo besluit Dascalo.

Foto: Instagram

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top