HomeNieuwsEntertainment“Ik stopte met mijn kantoorjob om virtuele seksfeestjes te houden. Beste job...

“Ik stopte met mijn kantoorjob om virtuele seksfeestjes te houden. Beste job ooit!”

Opmerkelijk verhaal uit New York waar een zekere Rev Rucifer stopte met haar kantoorjob om zich volledig te smijten op het organiseren van virtuele seksfeestjes. “Ik doe dit om mensen te helpen hun seksleven te verbeteren.”

Oorspronkelijk was Rucifer druk in de weer met het uitbouwen van een carrière binnen de reclamewereld, maar daar werd ze de laan uitgestuurd. Een nieuwe kantoorjob zag ze niet meer zitten. “Ik werd ontslagen en dat was voor mij net een atoombom die ontplofte. Ik heb tien jaar in dat wereldje gewerkt, ik heb een masterdiploma. Maar marketing zoog gewoon de ziel uit m’n lijf”, zo vertelt ze.

Pak geld

Dus startte ze haar eigen “sexy merk”. Ze stelde een OnlyFans-pagina op, doet aan bondage en heeft een consultancybedrijf genaamd The Shift Work Shop. “Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in seks en plezier. Dus startte ik workshops en lessen en werkte ik in een seksclub. Tijdens de pandemie gaf ik vooral presentaties via Zoom, waar ik mensen aanleerde om sexy foto’s van zichzelf te maken. En er zijn ook sessies met pikante verhalen waarbij 40 tot 60 personen samen “spelen”. Wat het haar allemaal opbrengt? Haar OnlyFans-avontuur alleen al was voldoende om haar schoolschulden en rekeningen af te betalen. “Het is de beste job die ik ooit heb gehad”, zo voegt ze eraan toe.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels