Vind ons op

Zita

Wéér commotie rond influencer Jake Paul na naaktfoto van z’n vriendin (foto)

Entertainment

Wéér commotie rond influencer Jake Paul na naaktfoto van z’n vriendin (foto)

Jake Paul moet ongetwijfeld één van de meestbesproken internetfiguren van zijn generatie zijn. De 24-jarige influencer – en tegenwoordig professioneel bokser – werd in het verleden al beschuldigd van onder meer aanranding en scamming, maar weet steeds door de mazen van het net te glippen. Nu zoekt hij de confrontatie op met Instagram na een pikante foto van zijn vriendin.

Julia Rose, een 27-jarig model en reality-ster, deelde op sociale media een vrij stomende foto van haar borsten waarbij vriend Jake Paul haar tepels bedekte met z’n vingers. Meteen goed voor een verwijdering van de foto op Instagram en dat was niet naar de zin van Paul. Op Twitter bleef de bewuste afbeelding wél online.

Instagram

Volgens Instagram druiste de foto in tegen de richtlijnen rond naakt op het socialemediaplatform. Rose, die net geen miljoen volgers heeft op Instagram, zag de foto verwijderd. Waarop Paul een nieuwe afbeelding met hem in bloot bovenlijf en haar handen zijn tepels bedekkend online gooide. “Eens zien of ze deze ook verwijderen. Want het is echt letterlijk hetzelfde”, zo liet Paul niet misverstaan.

Foto: Twitter

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top