HomeNieuwsEntertainmentNele over haar felbesproken finaleplaats in 'Expeditie Robinson': "Ik hou m'n hart...

Nele over haar felbesproken finaleplaats in ‘Expeditie Robinson’: “Ik hou m’n hart vast voor de reacties”

Dat Nele een turbulent parcours afgelegd heeft om in de finale van ‘Expeditie Robinson’ te geraken, is een understatement.

Zo redde haar maatje Arnaude haar nog van een vorige eliminatie en wist ze op tactische wijze haar plaatsje in de finale te verzekeren door te winnen van Anton en Arnaude. En dat viel niet bij iedereen in de smaak. Menig online reactie was niet bepaald positief over de manier waarop Nele het spel speelde. Anderen vonden het dan weer heel slim gespeeld.

Nu de finale voor de deur staat, blikt Nele in Dag Allemaal terug op haar deelname. “Ik hou m’n hart al vast voor de reacties. Arnaude en Robbe werkten zich de voorbije weken op tot publiekslievelingen en ze zijn sterk in de proeven. Het is niet meer dan terecht dat zij zo ver in het spel geraakt zijn”, aldus Nele.

Over de proef waarin ze Arnaude en Anton te slim af was, heeft ze ook wat te vertellen. “Door mijn gestuntel was het een beetje fout gelopen, maar uiteindelijk heb ik Anton er mee uitgespeeld. Dat was ook de afspraak die ik met Arnaude had gemaakt. Al kon er natuurlijk maar één iemand naar Winnaarseiland doorgaan.” Benieuwd wie donderdag de nieuwe ‘Robinson’ wordt!

Foto: Vier

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels