HomeNieuwsEntertainmentNa breuk met Frank Raes: “Cath Luyten opnieuw verliefd”

Na breuk met Frank Raes: “Cath Luyten opnieuw verliefd”

Vorige week raakte bekend dat Cath Luyten (41) en Frank Raes (64) na veertien jaar huwelijk uit elkaar zijn gegaan. Nu blijkt dat er al een nieuwe liefde in Caths leven is.

“Na veertien jaar huwelijk hebben Frank en Cath in onderling overleg en volle vriendschap beslist elk hun eigen weg te gaan”, klonk het vorige week in een persbericht. Daarop plaatste Cath een emotioneel bericht op Instagram: “No matter what. BFF. Dank je voor ‘n geweldig mooi hoofdstuk in mijn leven, Frank”, schreef ze.

En ook Frank reageerde op sociale media: “Beste vrienden voor altijd”, titelde hij een foto van hun tweetjes. Ze benadrukten ook dat ze hun tienjarige zoon Bill “samen met alle liefde en de beste zorg zullen omringen”.

Leeftijdsgenoot

Ondertussen zou Cath al een nieuwe liefde gevonden hebben, zo beweert Dag Allemaal te weten. Twee mensen uit haar entourage hebben bevestigd dat Cath haar oog heeft laten vallen op een leeftijdsgenoot waarmee ze samenwerkt voor het Eén-programma ‘Vandaag Over Een Jaar’. Momenteel wordt het tweede seizoen van het aangrijpende programma opgenomen.

Het bericht Na breuk met Frank Raes: “Cath Luyten opnieuw verliefd” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels