HomeNieuwsEntertainmentNathalie Meskens deelt prachtig moment met dochtertje: "Ze brengt zoveel liefde" (foto)

Nathalie Meskens deelt prachtig moment met dochtertje: “Ze brengt zoveel liefde” (foto)

Dat doet ze op Instagram.

In een uitgebreid bericht op het sociale netwerk én vergezeld van een prachtige foto, laat Nathalie weten dat ze dankbaar is. “Ik ben zo dankbaar dat juist in deze tijd Lima geboren is… Ze is zo lief en zacht en mooi en heerlijk en prachtig en heeft niet alleen mijn nachtrust maar vooral mijn hart gestolen”, klinkt het.

Meskens gaat verder: “Ze brengt zoveel liefde en licht in ons leven… Onbeschrijfelijk wat ik voor en door haar voel”. Maar ook over de coronacrisis moet Nathalie iets kwijt.

“Ik wou dat iedereen een houvast had zoals wij hier in ‘ons kot’, maar besef dat dat allesbehalve de realiteit is… Hou vol lieve mensen daarbuiten en weet dat er aan jullie gedacht wordt! Jullie, die zich elke dag inzetten om anderen te behandelen, te verzorgen… Jullie, die nu afscheid moeten nemen van een geliefde of familielid zonder afscheid te kunnen/mogen nemen… Jullie, die de muren oplopen van eenzaamheid of al een tijd of net in het ziekenhuis liggen en geen bezoek mogen of kunnen ontvangen… Jullie, die nu vechten voor jullie leven”, gaat ze verder.

“Laat ons nooit stoppen om mekaar te helpen”

Nathalie denkt ook al verder dan de coronacrisis. “Konden we maar nog meer doen voor mekaar. En laat ons nooit stoppen om mekaar te helpen. Op welke manier dan ook… In welke tijd dan ook. Ook na de coronacrisis”, klinkt het.

Mooie woorden, vergezeld door een al even mooie foto. Kijk maar:

https://www.instagram.com/p/B-5DOztB81L/

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels