HomeNieuwsEntertainmentModel in tranen na grove haatreacties op deze pikante bikinifoto

Model in tranen na grove haatreacties op deze pikante bikinifoto

Camille Kostek is haar naam. En de 27-jarige dame heeft zo’n 517.000 volgers op Instagram.

Ze post er dan ook graag foto’s van zichzelf en dat weten haar fans zeker te waarderen. Maar begin deze maand ging het fout.

Camille plaatste een leuke en schijnbaar doodnormale bikinifoto online. Maar de reacties die ze daarop kreeg, waren allesbehalve normaal te noemen.

https://www.instagram.com/p/Bue7mJtFMur/

Er waren zeker ook positieve reacties, geeft Camille toe. Maar sommige mensen reageerden echt op schandalige wijze. Van “Walgelijk” tot “Ze heeft ‘vioolheupen’. Een goede dokter en sporten kan helpen”. Maar daar stopte de haatreacties niet. “Ze moet zich bedekken” en “Ze heeft het lichaam van een mier” zijn nog twee voorbeelden van de venijnige opmerkingen die ze op de foto kreeg.

’t Werd Camille allemaal wat te veel. Op Instagram deelde ze dan ook een reeks video’s en foto’s waarin ze praat over het voorval. “Ik had een moeilijk moment. Sommige reacties raakten me echt en daardoor was ik heel emotioneel”, aldus de dame. Ook deelde ze een kort filmpje waarop te zien is hoe ze weent. “Door die video kan ik mezelf er altijd aan herinneren hoe zwaar ik het heb gehad. Maar anderzijds besef ik ook dat mijn hysterie veroorzaakt werd door mensen om wie ik zelf geen ene moer geef.”

Toch, en gelukkig, besloot ze om bikinifoto’s te blijven delen. “Die online-haters zijn zó kleingeestig. Ik weet wat mij gelukkig maakt, ook welk lichaamsdeel, en ik heb de mening van anderen niet nodig. Ik ben ook van plan om bikinifoto’s te blijven delen, want veel mensen laten me ook weten dat ik hen net inspireer. Dáárom doe ik het allemaal.”
https://www.instagram.com/p/BuplS8EFMqk/
https://www.instagram.com/p/Bumo2Pmlnmj/

Foto: Instagram / Bron: HLN.be

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels