HomeNieuwsEntertainmentFan schrijft verhaal over Ian Thomas: “Hij draaide mijn tengere lichaam naar...

Fan schrijft verhaal over Ian Thomas: “Hij draaide mijn tengere lichaam naar zich toe”

Een diehardfan van Ian Thomas heeft haar fantasie de vrije loop gelaten in een verhaal over de bekende zanger. Dat is integraal te lezen op een online bibliotheek vol met fanfictie.

Fans die zich helemaal willen laten gaan in hun fantasiewereld kunnen daarvoor terecht op Wattpad. Dat is een online bibliotheek die bulkt van de gefantaseerde, vaak seksueel getinte verhalen over beroemdheden.

Explosie van kleuren en vlinders

Ook over Ian Thomas (21) zijn er een aantal literaire hoogstandjes te vinden. Zo liet ene Alexis alle remmen los en creëerde ze een licht erotisch schrijfsel over haar idool. Het opvallende stukje literatuur werd gespot door de makers van het VIER-programma ‘Control Pedro’.

“Verwonderd liet ik me leiden door Ian. Hij draaide mijn tengere lichaam naar zijn gespierde borst toe en legde zijn armen op mijn rug. Voor ik goed en wel besefte wat er gebeurde, voelde ik twee tedere lippen op de mijne. Een gevoel van diep geluk zinderde door mijn lichaam, gevolgd door een explosie van kleuren en vlinders. Zijn handen drukten me steviger tegen zijn lichaam en een gevoel van opluchting en vrijheid maakte zich meester van mij. En voor het eerst sinds de dood van mijn moeder wist ik dat alles op zijn plaats zou vallen. Misschien was de oude Alexis verloren gegaan toen haar moeder stierf, maar ik wist zeker dat Ian me ging helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe, sterkere versie. Hij zou me helpen de laatste restjes cocon van mijn lichaam te rukken. Samen zouden we een eind maken aan deze zwarte periode uit mijn leven”, klinkt het.

‘Control Pedro’ is elke donderdag te bekijken om 21.35u op VIER.

 

Het bericht Fan schrijft verhaal over Ian Thomas: “Hij draaide mijn tengere lichaam naar zich toe” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels