HomeNieuwsEntertainmentMatthieu uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig: ‘Ik vond haar onmiddellijk enorm knap»

Matthieu uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig: ‘Ik vond haar onmiddellijk enorm knap»

We kennen nog maar twee van de vier koppels, maar in een interview vertelt Matthieu alvast dat hij overdonderd was door de schoonheid van de vrouw aan wie hij gekoppeld werd. En dat hij bij de eerste kennismaking overmand werd door de stress…

Emma en Emile, en Jolien en Brecht zagen we al in het huwelijksbootje stappen. Matthieu nog niet, maar zijn gelukkige wordt dus Fleur of Isabelle. In een interview met Flair verklapt de 32-jarige IT’er en wereldreiziger dat hij meer dan tevreden was met het uiterlijk van zijn uitverkorene. «Ik wist totaal niet wie voor mij zou staan en of ik haar überhaupt wel aantrekkelijk zou vinden, maar ik vond haar onmiddellijk enorm knap!», klinkt het.

Klamme handjes

En net zoals zoveel deelnemers ontsnapte ook hij niet aan de nodige stress bij het moment waarop hij zijn vrouw voor het eerst te zien zou krijgen. «Ik ben totaal geen stresskip, maar ik heb nog nooit zoveel zenuwen gehad als het moment dat ik voor die deur stond. Ik had klamme handjes, een droge keel en mijn hart bonsde bijna uit mijn borstkas!», herinnert hij zich.

Levensgenieter

Matthieu heeft een kinderwens en hoopt dat zijn vrouw dat dus ook heeft. Hij heeft echter nog een ‘vereiste’. «Ik hou van spontane vrouwen die heel wat joie de vivre hebben. Ik ben zelf een grote levensgenieter, dus ik zou het fantastisch vinden als ik nieuwe dingen kan ontdekken en ervaringen kan beleven samen met mijn partner», luidt het.

Unieke ervaring

Voor diegenen die eens een poging zouden willen doen om de liefde tegen te komen via ‘Blind Getrouwd’ heeft Matthieu een duidelijke boodschap. «Gewoon doen, want het is een unieke ervaring en je leert heel veel bij over jezelf! Ik weet nu echt wat ik zoek in het leven én in een partner», besluit hij.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/matthieu-uit-blind-getrouwd-openhartig-ik-vond-haar-onmiddellijk-enorm-knap

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels