HomeNieuwsEntertainmentEx-Miss België-kandidate Flore Pensaert: «Ik ben fier op mijn billen, maar heb...

Ex-Miss België-kandidate Flore Pensaert: «Ik ben fier op mijn billen, maar heb net als iedereen wat cellulitis»

Flore Pensaert praat in een interview open en eerlijk over haar lichaam. Zo heeft ze het over haar onzekerheden en over het lichaamsdeel waar ze het meest trots op is. «Ik heb een fijn figuur, maar heb toch grote borsten. Daar ben ik blij om», klinkt het.

Flore Pensaert haalde onlangs de kranten omdat ze als kandidate van Miss België uit de wedstrijd werd gezet. De organisatie haalde als reden aan dat haar werk als naaktmodel – ze plaatst soms artistieke naaktfoto’s op haar socials – «niet in lijn zijn met de waarden van Miss België». Daarnaast had de organisatie haar bedenkingen bij het feit dat Flore naaktfoto’s aanbood aan wie op haar stemde, al is dat volgens Flore nooit gebeurd.

Gepest geweest

Het 25-jarige model pronkt deze week in de ‘My body & me’-rubriek van Flair. Daarin vertelt ze openhartig over haar lichaam. Zo legt ze uit dat haar gezicht het lichaamsdeel is waar ze het meest onzeker over is geweest. «Ik werd vroeger gepest om hoe ik eruitzag. Nu doe ik modellenwerk, maar als tiener was ik de vreemde eend in de bijt. Ik zag er toen anders uit dan nu en zat qua interesses niet op dezelfde golflengte als mijn leeftijdsgenoten. Die verschillen werden door pesters uitvergroot. Ze noemden me bijvoorbeeld «poedel» door mijn haarsnit, en «heks» door het haakje in mijn neus. Daar ben ik vandaag soms nog onzeker over. Ik merk ook dat ik me nog altijd vergelijk met andere vrouwen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook heel wat zaken waar ik trots op ben, zoals mijn warme, sprekende ogen, mijn lippen en mijn strakke kaaklijn. Aan mijn haar hecht ik eigenlijk niet zoveel belang», klinkt het.

Goedaardig gezwel

Over haar boezem is ze dan weer heel tevreden, al moest ze niet zo lang geleden wel een operatie ondergaan. «Ik heb een fijn figuur, maar heb toch grote borsten. Daar ben ik blij om. Ik ondervind er fysiek ook geen ongemak door. Een tijdje geleden onderging ik een borstoperatie omdat ik een fibroadenoom ontwikkelde. Dat is een goedaardig hard gezwel dat tamelijk vaak voorkomt bij jonge vrouwen. Het was natuurlijk geen fijne ervaring en het liet ook een klein litteken na, maar ik vroeg de chirurg om het heel fijn te naaien omdat ik modellenwerk doe. Je ziet er bijna niets meer van», luidt het.

Cellulitis geërfd van mama

Ook met haar billen is ze heel gelukkig. «Op mijn sociale media zeg ik vaak dat ik gewoon geluk heb gehad met het lichaam waarin ik ben geboren. Ik laat ook zien hoe ik eruitzie als ik net wakker ben, of ik toon de voor-en-na van geretoucheerde beelden. Ja, ik ben fier op mijn billen, maar heb net als iedereen wat cellulitis van mijn mama geërfd. We zijn allemaal maar mensen», besluit ze.

Instagram CreF-R3rujz


Instagram CqFtwDONo66


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/ex-miss-belgie-kandidate-flore-pensaert-ik-ben-fier-op-mijn-billen-maar-heb-net-als-iedereen-wat-cellulitis

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels