HomeNieuwsEntertainmentMartine Jonckheere trotseert de sneeuw in haar blootje: "Sterke en mooie vrouw!"...

Martine Jonckheere trotseert de sneeuw in haar blootje: “Sterke en mooie vrouw!” (foto)

Actrice Martine Jonckheere heeft een opvallende foto gedeeld waarop ze poedelnaakt van de sneeuw geniet. “Hoe zalig en vooral hoe dapper om dit te doen”, wordt er gereageerd.

Mooi om te zien hoe ons land woensdag bedekt werd met een prachtig sneeuwtapijt. Hét moment dus om volop te genieten van dergelijke schaarse momenten. En óf Martine Jonckheere dat deed! De 67-jarige voormalige ‘Familie’-actrice trok al haar kleren uit en poseerde middenin het verse sneeuwlandschap. “Vorig jaar deze tijd voerde ik mijn persoonlijke strijd tegen kanker. Dit jaar geniet ik van elk moment dat zich aandient!”, schrijft ze erbij.

Respect

Haar volgers reageren vol bewondering op het memorabele kiekje. “Die ontwapenende lach. Heerlijk!”, “Ik vind het echt prachtig hoe jij het leven omarmt en geniet van elk moment. Heel veel respect voor jou”, “Sterke en mooie vrouw!”, “Geweldige foto! Ik wens jou alle geluk en een goede gezondheid toe, Martine”, “Die levendige blik alleen al is zó hartverwarmend! Warme knuffel, lieverd, en blijf genieten van elk klein geluksmomentje”, “Knapperd”, “Hoe zalig en vooral hoe dapper om dit te doen. Ik krijg al kou”, en “Zo mooi!”, lezen we onder meer in de reacties.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels