HomeNieuwsEntertainmentMarisa Papen pakt uit met 'naaktagenda' voor het klimaat: "Het was enorm...

Marisa Papen pakt uit met ‘naaktagenda’ voor het klimaat: “Het was enorm koud” (NSFW-foto’s)

En dat doet het Vlaamse naaktmodel niet zomaar!

Ze ging uit de kleren op IJsland. De 27-jarige Marisa koos deze keer (eerder maakte ze al naaktkalenders, red.) voor een ‘naaktagenda’. “Ik heb gekozen voor een agenda op A6-formaat, zodat er voldoende plaats is om je missies te noteren”, lezen we op Nieuwsblad.be.

Centraal thema: de gevolgen van de klimaatverandering. “Met de foto’s wil ik laten zien hoe mooi onze landschappen zijn, maar ook hoe al dat moois aan het verdwijnen is”, klinkt het.

Op vele foto’s in de agenda, die overigens volledig bestaat uit gerecycleerd materiaal, verbergt ze haar gezicht. Ook daar is over nagedacht: “Dat toont hoe iedereen de schuld voor de klimaatverandering op iemand anders steekt.”

“Zeker een uitdaging!”

Over de shoot zelf, die afgelopen maart in IJsland plaatsvond, laat ze ook nog wat weten. “Het was daar toen enorm koud, met temperaturen rond het vriespunt en een sterke wind. Vaak was het 10 tot 20 minuten wandelen om op de locatie te geraken. Vervolgens moest ik me uitkleden om op het ijs of het natte mos te gaan liggen. Het was zeker een uitdaging”, aldus Marisa.

Wie één of meerdere van de 100 agenda’s (mét posters) wil aanschaffen óf meer foto’s wil zien, kan terecht op deze websitehttps://www.instagram.com/p/B5L5tSOqSJG/

Foto: Plastic Sushi – Bron: Nieuwsblad.be

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels