HomeNieuwsEntertainmentJustine De Jonckheere: “Sociale media maken magie om iemand te leren kennen...

Justine De Jonckheere: “Sociale media maken magie om iemand te leren kennen kapot”

Ex-Miss België Justine De Jonckheere heeft jammer genoeg geen match gevonden in ‘Celebs Gaan Daten’, maar de hoop geeft ze allerminst op. Toch heeft Justine haar bedenkingen bij sociale media als het op het zoeken naar een nieuwe liefde aankomt.

Wie niet waagt, wie niet wint. En dus schreef Justine De Jonckheere zich in voor het VIJF-programma ‘Celebs Gaan Daten’. Daarin had ze een klik met Jarne, die we nog kennen uit ‘Love Island’, maar uiteindelijk gingen ze hun eigen weg. De grote afstand vormde het grootste probleem. “Ik geef toe: mijn date met Jarne was de plezantste. Maar na de opnamen hebben we niet meer met elkaar afgesproken. ’t Was snel duidelijk dat het tussen ons niks kon worden. Jarne is knap en charmant, maar we wonen te ver van elkaar. Door die afstand is het onmogelijk om elkaar opeen spontane manier beter te leren kennen. ‘Hey Jarne, straks een spaghettietje eten?’: dat gaat niet hé, als je eerst twee uur moet rijden”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Sociale media als spelbreker

Door haar deelname in ‘Celebs Gaan Daten’ krijgt Justine nu veel mannelijke interesse, maar daar gaat ze niet graag op in. Ook sociale media helpen haar niet in haar zoektocht naar de ware. “De verzoeken stromen binnen, maar me zomaar openstellen voor een vreemde vind ik moeilijk. Onenightstands en flirts interesseren mij niet. Ik vind dat de sociale media de magie van iemand te leren kennen hebben kapotgemaakt. Je moet nog amper moeite doen om iemand te contacteren. ’t Is toch leuk als een man vol voor je gaat. Nu lijkt het alsof mannen geen moeite meer willen doen om het hart van een vrouw te veroveren. Iemand leren kennen via vrienden lijkt me nog altijd het beste. Ik zeg altijd tegen mijn vriendinnen: je hebt maar één man nodig en die zal ik op een dag wel vinden”, besluit ze.

Het bericht Justine De Jonckheere: “Sociale media maken magie om iemand te leren kennen kapot” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels