HomeNieuwsEntertainment‘Love Island’-Aleksandra verbaast volgers: “Normaal probeer ik blote foto’s te vermijden, maar...

‘Love Island’-Aleksandra verbaast volgers: “Normaal probeer ik blote foto’s te vermijden, maar nu kan het niet anders”

De winnares van de eerste editie van ‘Love Island’, Aleksandra, heeft haar volgers verwend met een gewaagd kiekje. Nochtans doet ze dat normaal gezien nooit.

De Vlaams-Poolse Aleksandra Jakobczyk (25) en de Nederlandse ex-profvoetballer Denzel Slager (27) wonnen vorig jaar ‘Love Island’ en werden daardoor 25.000 euro rijker. Jammer genoeg gingen de twee enkele maanden geleden uit elkaar.

Geen kwaad

Onlangs deelde de knappe blondine uit Sint-Niklaas een gedurfde lingeriefoto, iets wat ze maar zelden doet. “Normaal probeer ik zulke posts met veel bloot te vermijden, maar voor dit prachtig lingeriemerk kan het niet anders. En af en toe kan dat geen kwaad toch! Geniet allemaal van jullie weekend, liefste mensen. Probeer positief te blijven”, schrijft ze erbij.

Enthousiast

Heel wat ‘Love island’-deelnemers reageerden erg positief op de foto. “Kom je mij zo een kopje thee brengen?”, vraagt Rowena. “De knapste”, zegt Raphaëlla. “Kan zeker geen kwaad met zo’n goddelijk lichaam”, laat Imen haar weten. Maar ook de minder bekende volgers zijn laaiend enthousiast. “Wauw, wat een verschijning, zeg” en “Prachtige foto”, klinkt het onder meer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aleksandra Jakobczyk (@aleksandraj_)

Het bericht ‘Love Island’-Aleksandra verbaast volgers: “Normaal probeer ik blote foto’s te vermijden, maar nu kan het niet anders” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels